Kennismanagementsysteem

Wees uw concurrent voor met het juiste kennismanagementsysteem

Kennis is kapitaal. Iedere ondernemer weet als geen ander hoe belangrijk personeel is bij het behalen van successen. Zij bezitten de juiste kennis en capaciteiten waarmee u de concurrentie voor kunt zijn. Echter is meer succes alleen te realiseren indien u voldoende aandacht schenkt aan het juiste kennismanagementsysteem. Kennismanagement bestaat uit drie onderdelen:

  • Kennis vergaren
  • Kennis borgen
  • Kennis delen

Ieder onderdeel is relevant en maakt gebruik van verschillende systemen. Deze onderdelen moeten aan elkaar gekoppeld worden om een optimaal kennismanagementsysteem te bereiken. Linde Learning kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij bieden voor ieder bedrijf een oplossing op maat, er bestaat immers een standaardoplossing. Samen met u implementeren we de juiste oplossing die voor iedere medewerker in uw bedrijf werkt. Ook kunt u ons inschakelen voor een inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers. Zo voorkomt u dat nieuwe medewerkers belangrijke informatie mislopen en verkleint u het risico op irritatie en frustratie.

KennismanagementsysteemLaat een quick-scan uitvoeren

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een aantal quick-scans. Zo kunnen we snel zien hoe de stand van zaken binnen uw bedrijf is en waar de verbeterpunten zitten. Zo kunnen we met de kennismanagement-scan inzicht krijgen in de huidige situatie en een aantal nieuwe mogelijkheden onderzoeken wat betreft uw kennismanagementsysteem. Ook wanneer u nog helemaal niets aan kennismanagement doet, kan deze scan zeer behulpzaam zijn. Het resultaat is een korte en overzichtelijke rapportage waar u direct kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u nog een aantal vragen stellen? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier op deze pagina.

   Kennismanager     Ervaren projectmanager     Contact