Implementatietraject

Een georganiseerd implementatietraject voor nieuwe medewerkers

Bij LindeLearning in Hilversum kunt u terecht voor diverse trainingen en workshops op het gebied van kennis-, en projectmanagement. LindeLearning is opgericht door Myra van der Linde, haar kennis heeft ze onder andere opgedaan tijdens haar studie Toegepaste Pyschologie. Ook heeft ze 17 jaar gewerkt voor zowel commerciële werkgevers als voor de overheid. Haar onderwijskundige expertise en ervaringen maken dat ze uw problemen kan analyseren en zeer flexibel kan omgaan met de juiste oplossingen. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde. De diensten van LindeLearning zijn voornamelijk gericht op de industrie en de zorgsector. Echter zijn er natuurlijk veel meer bedrijven waar kennisvergaring en kennisbehoud een belangrijke rol spelen. Ook dan helpen wij u graag verder en gaan we op zoek naar een oplossing op maat.

Optimaliseer uw kennismanagement

Zo kunt u bij ons terecht voor een implementatietraject waarbij alle nieuwe informatie op een georganiseerde manier wordt overgebracht aan uw nieuwe medewerker(s). Er wordt immers vaak verwacht dat nieuwe medewerkers snel de juiste kennis hebben en zijn ingeburgerd in de organisatie van het bedrijf, terwijl er vaak te weinig tijd wordt genomen om deze persoon goed in te werken. Door middel van ons implementatietraject kunt u uw kennismanagementsysteem optimaliseren en weet u zeker dat alle informatie op de juiste manier wordt overgebracht.

ImplementatietrajectAltijd een maatwerk oplossing

Uiteraard is er bij kennismanagement geen standaardoplossing. LindeLearning gelooft dan ook in een nauwe samenwerking met de klant, om tot de beste oplossing te komen. Of het nu gaat om een implementatietraject voor nieuwe medewerkers of om bijvoorbeeld een quick-scan: een gedegen probleemanalyse en een passende oplossing staan bij ons hoog in het vaandel.

   Kennismanager     E-learning Hilversum     Contact