Ervaren projectmanager

De ervaren projectmanager voor een oplossing op maat

Welkom bij LindeLearning, waar u als bedrijf zijnde terecht kunt voor diverse workshops en cursussen op het gebied van projectmanagement. Mijn naam is Myra van der Linde, oprichter en eigenaar van LindeLearning. Dankzij mijn ervaringen in het bedrijfsleven en mijn studie Toegepaste Psychologie durf ik mijzelf een ervaren projectmanager te noemen. Hieronder leest u meer over onze diensten en de werkwijze die wij hanteren.

Zijn er grote veranderingen binnen uw bedrijf op komst? Of wilt u juist kleine aanpassingen doorvoeren om de bedrijfsvoering efficiënter te laten verlopen? Wanneer veranderingen op het gebied van kennis en informatie wat u betreft niet snel of efficiënt genoeg verlopen, kunt u de ervaren projectmanager inschakelen. Wij kunnen uw projectmanagement overnemen en u zo geheel ontlasten wat betreft de dagelijkse aansturing van zaken. Ook houden wij natuurlijk rekening met tijd en budget.

Ervaren projectmanagerOntwikkeling en implementatie van de oplossing

Bij ervaren projectmanager LindeLearning kunt u onder andere terecht voor E-learning, opleiding en training en quick scans. Voordat wij op zoek gaan naar de juiste oplossing, onderzoeken wij altijd eerst in hoeverre uw probleem op te lossen is middels een opleiding of training. Aan de hand van deze probleemanalyse gaan we op zoek naar een passende oplossing die aansluit bij het probleem. Zowel de ontwikkeling en de implementatie van de oplossing gebeuren altijd in samenwerking met u en uw medewerkers. Zo kunnen we uw inhoudelijke expertise en mijn ervaringen als projectmanager bundelen om tot het beste eindresultaat te komen. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op om vrijblijvend kennis te maken.

   Kennismanager     Implementatietraject     Contact